Obligatiehoudersbijeenkomst

 

Stadsherstel-2762_2

Op 11 mei 2016 vond er in Nassau Breda een obligatiehoudersbijeenkomst plaats in Hotel Nassau Breda. Dit fraaie hotel is een zeer geslaagd project waarbij een drietal Hofhuizen, een Klooster en Kapel uiteindelijk toch gered zijn en stuk historisch erfgoed is behouden.
De bijeenkomst stond uiteraard in het teken van de opening van dit hotel in de voormalige Hofhuizen Waelwijck, Bruheze en Assendelft, gelegen aan de Nieuwstraat tezamen met het Franciskanesseklooster en de kapel van het ‘Liefdesgesticht’. De bijeenkomst had als thema de historie van deze panden en de betekenis hiervan voor de Stad Breda. De titel van de bijeenkomst stond dan ook in het licht van de Elite van Breda en de Hofhuizen.

Professor Arnoud Jan Bijsterveld en Lukas Ruijs, architect van het hotel hielden hun inleidingen over dit onderwerp en de realisatie van het hotel. Ter gelegenheid van deze bijeenkomst mochten we weer veel nieuwe obligatiehouders ontmoeten.

De obligatiehouders zijn een belangrijke steun voor de NV Stadsherstel. Zij maken het mede mogelijk om juist in deze tijd extra financiële slagkracht te geven.

Stadsherstel-2747
Stadsherstel-2746
Stadsherstel-2707
Stadsherstel-2710
Stadsherstel-2738      Stadsherstel-2732

Stadsherstel-2715      Stadsherstel-2739